- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom – U našem video receptu saznajte kako pripremi tjesteninu s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom. – tjestenina ((bucatini)), pelati rajčice ((ocijeđene)), sir mozzarella, luk, bosiljak ((sušeni)), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar ((svježe mljeveni)), U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša. ; U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša. ; Rajčicu malo zgnječimo i sve zajedno pirjamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta. Za to vrijeme stavimo kuhati tjesteninu u vrelu posoljenu vodu po uputama na pakiranju.; Preko procijeđene tjestenine dodamo umak od rajčice. Sve zajedno promiješamo i poslužimo u tanjure. Preko tjestenine stavimo na kockice narezan sir mozzarellu i ukrasimo s pokojim listićem svježeg bosiljka.
; –
Tjestenina s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremi tjesteninu s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom.
Upute po koracima:
- U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša.
- U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša.
- Rajčicu malo zgnječimo i sve zajedno pirjamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta. Za to vrijeme stavimo kuhati tjesteninu u vrelu posoljenu vodu po uputama na pakiranju.
- Preko procijeđene tjestenine dodamo umak od rajčice. Sve zajedno promiješamo i poslužimo u tanjure. Preko tjestenine stavimo na kockice narezan sir mozzarellu i ukrasimo s pokojim listićem svježeg bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept: Votes: 51 Rating: 4.71 You: Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> | |
Vrijeme pripreme:30minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
U ovom receptu:
tjestenina s rajčicom, Manistra od rajčica,
Jela koja su danas popularna:
Slatka peciva s grožđicama i šafranom
Votes: 52
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
190 min
Almo Čatlak
Rižoto s mladim bobom i morskim kozicama
Votes: 27
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Pečena jetrica s pancetom, jabukom i krumpirom
Votes: 53
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
35 min
Almo Čatlak
Jelenja rebra sa špeclima i džemom od divljih brusnica
Votes: 45
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
160 min
Almo Čatlak
Srdele nadjevene blitvom
Votes: 51
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
60 min
Almo Čatlak
Tjestenina s jajima na podlozi od špinata
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Miješano prženo voće u tempura tijestu
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
30 min
Almo Čatlak
Školjkice od lisnatog tijesta s nadjevom od sira i kupusa
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Gratinirana tjestenina sa šunkom i tvrdo kuhanim jajima
Votes: 53
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Hrskava piletina s mladim lukom i umakom od limuna
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Prepečenac s bananom i cimetom
Votes: 50
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
10 min
Fina Malinić
Riblji quiche
Votes: 47
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
50 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)