- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Tjestenina s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom – U našem video receptu saznajte kako pripremi tjesteninu s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom. – tjestenina ((bucatini)), pelati rajčice ((ocijeđene)), sir mozzarella, luk, bosiljak ((sušeni)), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar ((svježe mljeveni)), U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša. ; U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša. ; Rajčicu malo zgnječimo i sve zajedno pirjamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta. Za to vrijeme stavimo kuhati tjesteninu u vrelu posoljenu vodu po uputama na pakiranju.; Preko procijeđene tjestenine dodamo umak od rajčice. Sve zajedno promiješamo i poslužimo u tanjure. Preko tjestenine stavimo na kockice narezan sir mozzarellu i ukrasimo s pokojim listićem svježeg bosiljka.
; –
Tjestenina s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremi tjesteninu s rajčicom, bosiljkom i mozzarellom.
Upute po koracima:
- U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša.
- U zagrijanu tavu ulijemo ulje i na njega dodamo očišćenu i nasjeckanu glavicu luka.Luk malo posolimo i pržimo dok ne omekša.
- Rajčicu malo zgnječimo i sve zajedno pirjamo na srednje jakoj vatri 5-6 minuta. Za to vrijeme stavimo kuhati tjesteninu u vrelu posoljenu vodu po uputama na pakiranju.
- Preko procijeđene tjestenine dodamo umak od rajčice. Sve zajedno promiješamo i poslužimo u tanjure. Preko tjestenine stavimo na kockice narezan sir mozzarellu i ukrasimo s pokojim listićem svježeg bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 50
Rating: 4.7
You: 2
Rate this recipe! | |
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta | |
Najnovije zanimljivosti:
Želite li primati naš Newsletter?
Upišite svoj Email pa ćemo vas obavještavati kada objavimo nove recepte.
Imate li komentar?
U ovom receptu:
tjestenina s rajčicom, tjestenina sa umakom od rajčice i mozarele, Umak od rajčice i mozzarelle,
Jela koja su danas popularna:
Naravni odrezak iz pećnice
Votes: 26
Rating: 4.77
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Krema od pjenušca sa svježim grožđem
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Maksakaste - jetrica na estonski način
Votes: 49
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Lionska salata s poširanim jajima
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 4
Rate this recipe!
25 min
Almo Čatlak
Pilav riža na indijski način
Votes: 92
Rating: 4.76
You: 3
Rate this recipe!
45 min
Almo Čatlak
Jastučići od mortadelle na salati od matovilca
Votes: 45
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Janjetina na lešo s umakom od rajčice
Votes: 51
Rating: 4.76
You: 5
Rate this recipe!
120 min
Almo Čatlak
Hladetina od dimljenog mesa s povrćem
Votes: 135
Rating: 4.75
You: 2
Rate this recipe!
360 min
Miro Biondić
Poulet Chasseur - piletina na lovački način
Votes: 51
Rating: 4.75
You: 3
Rate this recipe!
70 min
Almo Čatlak
Zapečene smokve s pistaciom
Votes: 23
Rating: 4.74
You:
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Janjeći noisette u kremastom umaku
Votes: 27
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
20 min
Almo Čatlak
Janjeći but s bijelim grahom iz pećnice
Votes: 50
Rating: 4.74
You: 4
Rate this recipe!
200 min
Almo Čatlak
Danas se najviše čita:
Želite li nas pratiti na Youtube-u?
Imamo preko 2 000 video recepata. Ako želite kliknite Youtube gumbić ispod :)