Tjestenina s umakom od morskih plodova – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s umakom od morskih plodova. – plodovi mora, pelati rajčice, tjestenina (domaće (fuži, garganelli)), bijelo vino, masline (zelenih, otkoštenih), masline (crnih, otkoštenih), slani inćuni, kapare, češnjak, povrtni dodatak jelima, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Filete inćuna nasjeckamo, češnjak protisnemo, pelati rajčice ocijedimo i usitnimo, a crne i zelene masline prepolovimo. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u zagrijanu tavu ulijemo dvije, tri žlice maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, mješavinu morskih plodova, ulijemo bijelo vino i pirjamo na laganoj vatri. ; Nakon tri minute dodamo pelati rajčice, prepolovljene masline, povrtni dodatak jelima, promiješamo i pirjamo još 5-6 minuta. ; Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s pirjanim povrćem i morskim plodovima, dodamo kapare, inćune, promiješamo i možemo poslužiti.
; – Još jedno ukusno jelo od tjestenine s dodatkom morskih plodova, rajčice, slanih inćuna i maslina, a koje svi ljubitelji prave mediteranske kuhinje moraju probati!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Tjestenina s umakom od morskih plodova – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s umakom od morskih plodova. – mješavina morskih plodova, pelati rajčice, tjestenina (domaće (fuži, garganelli)), bijelo vino, masline (zelenih, otkoštenih), masline (crnih, otkoštenih), slani inćuni, kapare, češnjak, povrtni dodatak jelima, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Filete inćuna nasjeckamo, češnjak protisnemo, pelati rajčice ocijedimo i usitnimo, a crne i zelene masline prepolovimo. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u zagrijanu tavu ulijemo dvije, tri žlice maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, mješavinu morskih plodova, ulijemo bijelo vino i pirjamo na laganoj vatri. ; Nakon tri minute dodamo pelati rajčice, prepolovljene masline, povrtni dodatak jelima, promiješamo i pirjamo još 5-6 minuta. ; Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s pirjanim povrćem i morskim plodovima, dodamo kapare, inćune, promiješamo i možemo poslužiti.
; -</div>
Tjestenina s umakom od morskih plodova
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s umakom od morskih plodova.
Još jedno ukusno jelo od tjestenine s dodatkom morskih plodova, rajčice, slanih inćuna i maslina, a koje svi ljubitelji prave mediteranske kuhinje moraju probati!
Tjestenina s umakom od morskih plodova - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s umakom od morskih plodova. - mješavina morskih plodova, pelati rajčice, tjestenina (domaće (fuži, garganelli)), bijelo vino, masline (zelenih, otkoštenih), masline (crnih, otkoštenih), slani inćuni, kapare, češnjak, povrtni dodatak jelima, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Filete inćuna nasjeckamo, češnjak protisnemo, pelati rajčice ocijedimo i usitnimo, a crne i zelene masline prepolovimo. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u zagrijanu tavu ulijemo dvije, tri žlice maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, mješavinu morskih plodova, ulijemo bijelo vino i pirjamo na laganoj vatri. ; Nakon tri minute dodamo pelati rajčice, prepolovljene masline, povrtni dodatak jelima, promiješamo i pirjamo još 5-6 minuta. ; Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s pirjanim povrćem i morskim plodovima, dodamo kapare, inćune, promiješamo i možemo poslužiti.
; -
Filete inćuna nasjeckamo, češnjak protisnemo, pelati rajčice ocijedimo i usitnimo, a crne i zelene masline prepolovimo.
U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
Za to vrijeme u zagrijanu tavu ulijemo dvije, tri žlice maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, mješavinu morskih plodova, ulijemo bijelo vino i pirjamo na laganoj vatri.
Nakon tri minute dodamo pelati rajčice, prepolovljene masline, povrtni dodatak jelima, promiješamo i pirjamo još 5-6 minuta.
Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s pirjanim povrćem i morskim plodovima, dodamo kapare, inćune, promiješamo i možemo poslužiti.