Tjestenina s vrhnjem i pancetom na mediteranski način

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Tjestenina s vrhnjem i pancetom na mediteranski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu s vrhnjem i pancetom na mediteranski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U tavu stavimo narezanu pancetu na trakice. Pancetu kratko pržimo.
  2. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo tjesteninu i kuhamo je po uputama na pakiranju.
  3. Kad se panceta prepržila u tavu ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo malo maslaca i pomalo miješajući čekamo da se maslac rastopi.
  4. U tavu pjenjačom umiješamo naribani sir parmezan. Kad se sir počeo topiti u umak dodamo pesto genoveze promiješamo sastojke i protisnemo jedan režanj češnjaka.
  5. Gotovu tjesteninu ocijedimo i stavimo na tanjure. Preko tjestenine prelijemo umak. Sve zajedno ukrasimo pokojim listićem svježeg peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 55
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: