Torta od mrkve (Carrot cake) – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od mrkve (carrot cake). – mrkva, brašno, prašak za pecivo, soda bikarbona, piment, cimet, muškatni oraščić, šećer, smeđi šećer, jaje, jogurt, ulje, maslac, krem sir, aroma vanilije, šećer u prahu, sol, Okrugli kalup za torte namažemo maslacem, posipamo brašnom i obložimo papirom za pečenje. ; Mrkvu ogulimo, operemo i naribamo na fini ribež. ; U zdjelu prosijemo brašno, dodamo prašak za pecivo, sol, sodu bikarbonu, piment, mljeveni cimet, naribani muškatni oraščić, dobro izmiješamo pjenjačom, posipamo preko naribane mrkve i sve zajedno prozračno izmiješamo. ; U multipraktik stavimo šećer, smeđi šećer, jaja, jogurt i miksamo. Zatim postepeno ulijevamo biljno ulje kako bi dobili prozračniju smjesu. ; Dobivenu smjesu prelijemo preko mrkve, nježno izmiješamo sastojke i premjestimo u kalup za torte. Stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 170°C, po prilici 60 minuta. ; Gotovu tortu izvadimo na rešetku i ostavimo da se ohladi. ; U zasebnu zdjelu stavimo maslac, dodamo kremasti sir, aromu vanilije, šećer u prahu, te sve zajedno ručnim mikserom izmiješamo u jednoličnu glatku smjesu. ; Pripremljenom smjesom premažemo tortu ukrasimo je po želji i poslužimo.; – Mrkva u kolaču, zašto ne? To se veselo povrće koristilo za slastice još u vrijeme Robina Hooda pa ako niste dosad, krajnji je čas da vidite kako izgleda u slatkoj verziji. Prema anketama 70-ih godina 20. stoljeća, to je bilo jedno od pet omiljenih jela među stanovnicima Amerike, a na popularnosti nije izgubilo sve do danas i to sve zahvaljujući svom neodoljivom okusu. S našim receptom, komadić te zanimljive slatke kombinacije možete isprobati i Vi.
<div class="wpurp-searchable-recipe">Torta od mrkve (Carrot cake) – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od mrkve (carrot cake). – mrkva, brašno, prašak za pecivo, soda bikarbona, pimet, cimet, muškatni oraščić, šećer, smeđi šećer, jaje, jogurt, ulje, maslac, krem sir, aroma vanilije, šećer u prahu, sol, Okrugli kalup za torte namažemo maslacem, posipamo brašnom i obložimo papirom za pečenje. ; Mrkvu ogulimo, operemo i naribamo na fini ribež. ; U zdjelu prosijemo brašno, dodamo prašak za pecivo, sol, sodu bikarbonu, piment, mljeveni cimet, naribani muškatni oraščić, dobro izmiješamo pjenjačom, posipamo preko naribane mrkve i sve zajedno prozračno izmiješamo. ; U multipraktik stavimo šećer, smeđi šećer, jaja, jogurt i miksamo. Zatim postepeno ulijevamo biljno ulje kako bi dobili prozračniju smjesu. ; Dobivenu smjesu prelijemo preko mrkve, nježno izmiješamo sastojke i premjestimo u kalup za torte. Stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 170°C, po prilici 60 minuta. ; Gotovu tortu izvadimo na rešetku i ostavimo da se ohladi. ; U zasebnu zdjelu stavimo maslac, dodamo kremasti sir, aromu vanilije, šećer u prahu, te sve zajedno ručnim mikserom izmiješamo u jednoličnu glatku smjesu. ; Pripremljenom smjesom premažemo tortu ukrasimo je po želji i poslužimo.; -</div>
Torta od mrkve (Carrot cake)
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od mrkve (carrot cake).
Mrkva u kolaču, zašto ne? To se veselo povrće koristilo za slastice još u vrijeme Robina Hooda pa ako niste dosad, krajnji je čas da vidite kako izgleda u slatkoj verziji. Prema anketama 70-ih godina 20. stoljeća, to je bilo jedno od pet omiljenih jela među stanovnicima Amerike, a na popularnosti nije izgubilo sve do danas i to sve zahvaljujući svom neodoljivom okusu. S našim receptom, komadić te zanimljive slatke kombinacije možete isprobati i Vi.
Torta od mrkve (Carrot cake) - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od mrkve (carrot cake). - mrkva, brašno, prašak za pecivo, soda bikarbona, pimet, cimet, muškatni oraščić, šećer, smeđi šećer, jaje, jogurt, ulje, maslac, krem sir, aroma vanilije, šećer u prahu, sol, Okrugli kalup za torte namažemo maslacem, posipamo brašnom i obložimo papirom za pečenje. ; Mrkvu ogulimo, operemo i naribamo na fini ribež. ; U zdjelu prosijemo brašno, dodamo prašak za pecivo, sol, sodu bikarbonu, piment, mljeveni cimet, naribani muškatni oraščić, dobro izmiješamo pjenjačom, posipamo preko naribane mrkve i sve zajedno prozračno izmiješamo. ; U multipraktik stavimo šećer, smeđi šećer, jaja, jogurt i miksamo. Zatim postepeno ulijevamo biljno ulje kako bi dobili prozračniju smjesu. ; Dobivenu smjesu prelijemo preko mrkve, nježno izmiješamo sastojke i premjestimo u kalup za torte. Stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 170°C, po prilici 60 minuta. ; Gotovu tortu izvadimo na rešetku i ostavimo da se ohladi. ; U zasebnu zdjelu stavimo maslac, dodamo kremasti sir, aromu vanilije, šećer u prahu, te sve zajedno ručnim mikserom izmiješamo u jednoličnu glatku smjesu. ; Pripremljenom smjesom premažemo tortu ukrasimo je po želji i poslužimo.; -
Okrugli kalup za torte namažemo maslacem, posipamo brašnom i obložimo papirom za pečenje.
Mrkvu ogulimo, operemo i naribamo na fini ribež.
U zdjelu prosijemo brašno, dodamo prašak za pecivo, sol, sodu bikarbonu, piment, mljeveni cimet, naribani muškatni oraščić, dobro izmiješamo pjenjačom, posipamo preko naribane mrkve i sve zajedno prozračno izmiješamo.
U multipraktik stavimo šećer, smeđi šećer, jaja, jogurt i miksamo. Zatim postepeno ulijevamo biljno ulje kako bi dobili prozračniju smjesu.
Dobivenu smjesu prelijemo preko mrkve, nježno izmiješamo sastojke i premjestimo u kalup za torte. Stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 170°C, po prilici 60 minuta.
Gotovu tortu izvadimo na rešetku i ostavimo da se ohladi.
U zasebnu zdjelu stavimo maslac, dodamo kremasti sir, aromu vanilije, šećer u prahu, te sve zajedno ručnim mikserom izmiješamo u jednoličnu glatku smjesu.
Pripremljenom smjesom premažemo tortu ukrasimo je po želji i poslužimo.