Torta od puretine s pireom od krumpira i komorača – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od puretine s pireom od krumpira i komorača. – mljevena puretina, povrće ((smrznuti grašak i mrkva)), krušne mrvice, vrhnje za kuhanje, jaje, parmezan (naribanog), češnjak, peršin (sjeckani), majčina dušica (sušena), krumpir, komorač, maslac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, U zdjelu stavimo mljevenu puretinu, dodamo jaja, parmezan, majčinu dušicu, krušne mrvice, zamrznuto povrće, sjeckani peršin, protisnemo češnjak, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i paprom te sastojke dobro promiješamo. ; Dobivenu smjesu dobro rasporedimo i utisnemo u kalup namašćen maslacem te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 170°C, 50-ak minuta. ; Za to vrijeme krumpir ogulimo i narežemo na kockice, a očišćeni komorač na trakice. ; Zatim krumpir i komorač premjestimo u lonac s posoljenom vodom i kuhamo ih 20-ak minuta. ; Kuhani krumpir i komorač ocijedimo i premjestimo u zasebnu zdjelu, dodamo maslac i izradimo pire. ; Gotovu tortu izvadimo iz kalupa, narežemo na kriške i poslužimo s pireom od krumpira i komorača.
; – Izdašna i okusima bogata torta od puretine s povrćem, a za prilog aromatični pire od krumpira i komorača. Svaka daljnja priča je suvišna, prhvatimo se posla!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Torta od puretine s pireom od krumpira i komorača – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od puretine s pireom od krumpira i komorača. – mljevena puretina, povrće ((smrznuti grašak i mrkva)), krušne mrvice, vrhnje za kuhanje, jaje, parmezan (naribanog), češnjak, peršin (sjeckani), majčina dušica (sušena), krumpir, komorač, maslac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, U zdjelu stavimo mljevenu puretinu, dodamo jaja, parmezan, majčinu dušicu, krušne mrvice, zamrznuto povrće, sjeckani peršin, protisnemo češnjak, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i paprom te sastojke dobro promiješamo. ; Dobivenu smjesu dobro rasporedimo i utisnemo u kalup namašćen maslacem te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 170°C, 50-ak minuta. ; Za to vrijeme krumpir ogulimo i narežemo na kockice, a očišćeni komorač na trakice. ; Zatim krumpir i komorač premjestimo u lonac s posoljenom vodom i kuhamo ih 20-ak minuta. ; Kuhani krumpir i komorač ocijedimo i premjestimo u zasebnu zdjelu, dodamo maslac i izradimo pire. ; Gotovu tortu izvadimo iz kalupa, narežemo na kriške i poslužimo s pireom od krumpira i komorača.
; -</div>
Torta od puretine s pireom od krumpira i komorača
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od puretine s pireom od krumpira i komorača.
Izdašna i okusima bogata torta od puretine s povrćem, a za prilog aromatični pire od krumpira i komorača. Svaka daljnja priča je suvišna, prhvatimo se posla!
Torta od puretine s pireom od krumpira i komorača - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od puretine s pireom od krumpira i komorača. - mljevena puretina, povrće ((smrznuti grašak i mrkva)), krušne mrvice, vrhnje za kuhanje, jaje, parmezan (naribanog), češnjak, peršin (sjeckani), majčina dušica (sušena), krumpir, komorač, maslac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, U zdjelu stavimo mljevenu puretinu, dodamo jaja, parmezan, majčinu dušicu, krušne mrvice, zamrznuto povrće, sjeckani peršin, protisnemo češnjak, ulijemo vrhnje za kuhanje, začinimo solju i paprom te sastojke dobro promiješamo. ; Dobivenu smjesu dobro rasporedimo i utisnemo u kalup namašćen maslacem te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 170°C, 50-ak minuta. ; Za to vrijeme krumpir ogulimo i narežemo na kockice, a očišćeni komorač na trakice. ; Zatim krumpir i komorač premjestimo u lonac s posoljenom vodom i kuhamo ih 20-ak minuta. ; Kuhani krumpir i komorač ocijedimo i premjestimo u zasebnu zdjelu, dodamo maslac i izradimo pire. ; Gotovu tortu izvadimo iz kalupa, narežemo na kriške i poslužimo s pireom od krumpira i komorača.
; -