- Almo Čatlak
- 15 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Tost s tunom
Saznajte kako pripremiti tost s tunom u našem video receptu.
Tost smo jeli, a i tunu također. Međutim ako ove sastojke spojimo na način kao što je prikazan u našem videu, dobiti ćemo ukusno i brzo jelo.
Tost s tunom - Saznajte kako pripremiti tost s tunom u našem video receptu. - tost, maslac, mini rajčica, tuna iz konzerve ((fileti)), topivi sir (za tost), peršin ((francuski)), Prije svega u tosteru ispečemo kriške tosta. ; Zatim pečene kriške tosta premjestimo na papir za pečenje, na limu za pečenje, pokapamo ih rastopljenim maslacem, svaku nadjenemo ploškama mini rajčice, filetima tune, prekrijemo kriškom topivog sira i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 220°C, pod grill, 5-6 minuta. ; Gotov tost stavimo na tanjur, ukrasimo francuskim peršinom i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tost, 8 kriški
- maslac, 40 g
- mini rajčica, 10
- tuna iz konzerve, 200 g (fileti)
- topivi sir, 8 kriški za tost
- peršin (francuski)
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Prije svega u tosteru ispečemo kriške tosta.
- Zatim pečene kriške tosta premjestimo na papir za pečenje, na limu za pečenje, pokapamo ih rastopljenim maslacem, svaku nadjenemo ploškama mini rajčice, filetima tune, prekrijemo kriškom topivog sira i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 220°C, pod grill, 5-6 minuta.
- Gotov tost stavimo na tanjur, ukrasimo francuskim peršinom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:15minuta |