Tuna iz konzerve – recept za brzu tjesteninu

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Tjestenina s tunom i pasatom
Tuna iz konzerve - recept za brzu tjesteninu
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
  2. U lonac stavite malo pasate, maslinovog ulja i začina po želji. Iscijedite tunu i dodajte u lonac. Malo promiješajte dok se sve ne sjedini i ne proključa. Potom dodajte tjesteninu.
  3. Ako vam je presuho kad sve sjedinite, dodajte još pasate. Potom izvadite s vatre, dodajte narezane masline, promiješajte i servirajte toplo.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebooktwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: