- Fina Malinić
- 30 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Umak od jabuka – U našem receptu saznajte kako pripremiti umak od jabuka. – jabuke ((oguljene i narezane, bez kore)), voda, šećer, cimet ((u prahu)), U tavi pomiješajte jabuke, vodu, šećer i cimet. Prekrijte i kuhajte na srednje jakom plamenu oko 15-20 minuta (dok jabuke ne omekšaju).; Ohladite, a zatim zgnječite jabuke dok ne dobijete kašastu smjesu.; –
Umak od jabuka
Popularnost: |
Votes: 74
Rating: 4.47
You:
Rate this recipe!
|
U našem receptu saznajte kako pripremiti umak od jabuka.
Upute po koracima:
- U tavi pomiješajte jabuke, vodu, šećer i cimet. Prekrijte i kuhajte na srednje jakom plamenu oko 15-20 minuta (dok jabuke ne omekšaju).
- Ohladite, a zatim zgnječite jabuke dok ne dobijete kašastu smjesu.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 74
Rating: 4.47
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|