- Fina Malinić
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Ima jaja, nema mesa
Ne jedete meso? Nema problema, jer s ovim jednostavnim receptom opet možete uživati u popularnoj Carbonari.
Vegetarijanska carbonara
Popularnost: |
|
U našem receptu saznajte kako pripremiti vegetarijansku carbonaru.
Upute po koracima:
- Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme zamutite jaja u maloj posudi, začinite s malo papra, umiješajte ricotta sir te na kraju naribajte limunovu koricu.
- Prije nego je tjestenina skuhana (3 minute ranije) dodajte joj grašak. Sačuvajte malo vode od kuhanja, ocijedite tjesteninu i grašak te ih prebacite u tavu.
- Umiješajte jaja i špinat i pustite da se sami skuhaju u preostaloj toplini. Ako želite razrijediti jelo možete dodati i malo vode od kuhanja.
|
Vrijeme pripreme:30minuta |