Vijetnamska juha od svinjetine i povrća – U našem video receptu saznajte kako pripremiti vijetnamsku juhu od svinjetine i povrća. – svinjska pisanica, luk, đumbir, sojin umak, riblji umak, umak od čili papričica, limeta, mesni temeljac, bosiljak, korijander (sjeckani), tjestenina ((s jajima, za wok)), svježa crvena paprika, mrkva, mladi luk, ulje, Sok od limete iscijedimo, meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na tanke ploške, papriku i luk na tanke trakice, a mladi luk, đumbir i mrkvu na kolutiće. ; U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo luk i đumbir te pržimo stalno miješajući. ; Nakon jedne minute ulijemo sojin umak, riblji umak, dodamo umak od ljutih papričica, prelijemo juhom i kad zavri kuhamo 2-3 minute. ; Zatim dodamo narezano meso, ulijemo limetin sok i pričekamo da juha zavri. ; Potom dodamo tjesteninu, promiješamo i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Kad se rezanci skuhaju dodamo listove bosiljka, sjeckani korijander, izmiješamo sastojke i wok maknemo s vatre. ; Juhu rasporedimo u tanjure, posipamo narezanim mladim lukom, mrkvicom i paprikom te poslužimo.
; – Riblji umak se dobiva fermentacijom ribe uz dodatak soli i nezaobilazan je dodatak vijetnamskoj kuhinji, koja je vrlo zdrava i pikantna. U ovom slučaju smo napravili izuzetno ukusnu juhu s povrćem, tjesteninom i svinjskim fileom.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Vijetnamska juha od svinjetine i povrća – U našem video receptu saznajte kako pripremiti vijetnamsku juhu od svinjetine i povrća. – svinjska pisanica, luk, đumbir, sojin umak, riblji umak, umak od čili papričica, limeta, mesni temeljac, bosiljak, korijander (sjeckani), tjestenina ((s jajima, za wok)), svježa crvena paprika, mrkva, mladi luk, ulje, Sok od limete iscijedimo, meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na tanke ploške, papriku i luk na tanke trakice, a mladi luk, đumbir i mrkvu na kolutiće. ; U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo luk i đumbir te pržimo stalno miješajući. ; Nakon jedne minute ulijemo sojin umak, riblji umak, dodamo umak od ljutih papričica, prelijemo juhom i kad zavri kuhamo 2-3 minute. ; Zatim dodamo narezano meso, ulijemo limetin sok i pričekamo da juha zavri. ; Potom dodamo tjesteninu, promiješamo i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Kad se rezanci skuhaju dodamo listove bosiljka, sjeckani korijander, izmiješamo sastojke i wok maknemo s vatre. ; Juhu rasporedimo u tanjure, posipamo narezanim mladim lukom, mrkvicom i paprikom te poslužimo.
; -</div>
Vijetnamska juha od svinjetine i povrća
U našem video receptu saznajte kako pripremiti vijetnamsku juhu od svinjetine i povrća.
Riblji umak se dobiva fermentacijom ribe uz dodatak soli i nezaobilazan je dodatak vijetnamskoj kuhinji, koja je vrlo zdrava i pikantna. U ovom slučaju smo napravili izuzetno ukusnu juhu s povrćem, tjesteninom i svinjskim fileom.
Vijetnamska juha od svinjetine i povrća - U našem video receptu saznajte kako pripremiti vijetnamsku juhu od svinjetine i povrća. - svinjska pisanica, luk, đumbir, sojin umak, riblji umak, umak od čili papričica, limeta, mesni temeljac, bosiljak, korijander (sjeckani), tjestenina ((s jajima, za wok)), svježa crvena paprika, mrkva, mladi luk, ulje, Sok od limete iscijedimo, meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na tanke ploške, papriku i luk na tanke trakice, a mladi luk, đumbir i mrkvu na kolutiće. ; U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo luk i đumbir te pržimo stalno miješajući. ; Nakon jedne minute ulijemo sojin umak, riblji umak, dodamo umak od ljutih papričica, prelijemo juhom i kad zavri kuhamo 2-3 minute. ; Zatim dodamo narezano meso, ulijemo limetin sok i pričekamo da juha zavri. ; Potom dodamo tjesteninu, promiješamo i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Kad se rezanci skuhaju dodamo listove bosiljka, sjeckani korijander, izmiješamo sastojke i wok maknemo s vatre. ; Juhu rasporedimo u tanjure, posipamo narezanim mladim lukom, mrkvicom i paprikom te poslužimo.
; -
Sok od limete iscijedimo, meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na tanke ploške, papriku i luk na tanke trakice, a mladi luk, đumbir i mrkvu na kolutiće.
U wok iznad vatre ulijemo 2-3 žlice ulja, dodamo luk i đumbir te pržimo stalno miješajući.
Nakon jedne minute ulijemo sojin umak, riblji umak, dodamo umak od ljutih papričica, prelijemo juhom i kad zavri kuhamo 2-3 minute.
Zatim dodamo narezano meso, ulijemo limetin sok i pričekamo da juha zavri.
Potom dodamo tjesteninu, promiješamo i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
Kad se rezanci skuhaju dodamo listove bosiljka, sjeckani korijander, izmiješamo sastojke i wok maknemo s vatre.
Juhu rasporedimo u tanjure, posipamo narezanim mladim lukom, mrkvicom i paprikom te poslužimo.