Vinski gulaš

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Vinski gulaš
Saznajte kako pripremiti vinski gulaš u našem video receptu.

Ako ste ikada bili na nekoj većoj proslavi velike su šanse da su vam negdje oko tri ili četiri sata ujutro servirali baš ovo jelo - vinski gulaš. Pretpostavljamo da ovako fino vruće jelo blagonaklono djeluje na želudac izmučen mnoštvom glavnih, sporednih, slatkih, slanih, gorkih, masnih, kiselih i svih ostalih vrsta jela koja se na jednoj takvoj proslavi serviraju. A s druge strane, možda je to samo neslana šala šefa kuhinje, najfinije jelo u trenutku kada više stvarno ne možete pojesti niti jedan jedini zalogaj? Zato umjereno - štedite se za vinski gulaš!

Vinski gulaš - Saznajte kako pripremiti vinski gulaš u našem video receptu. - junetina, luk, koncentrat rajčice, bijelo vino, temeljac mesne juhe, crvena ljuta paprika, lovorov list, krumpir, kumin, ulje, sol i papar, Meso izrežemo na male komadiće i kratko ih popržimo na vrućem ulju. ; Zatim dodamo sitno sjeckani luk, pa sve zajedno pirjamo na laganoj vatri postepeno dolijevajući mesni temeljac. ; Kada je luk potpuno omekšao dodamo koncentrat rajčice, podlijemo vinom, začinimo solju i paprom, dodamo jednu ljutu crvenu papriku, prstohvat mljevenog kumina, lovorov list i na kockice narezan krumpir. ; Još jednom sve zajedno promiješamo i kuhamo dok krumpir i meso ne omekšaju.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso izrežemo na male komadiće i kratko ih popržimo na vrućem ulju.
  2. Zatim dodamo sitno sjeckani luk, pa sve zajedno pirjamo na laganoj vatri postepeno dolijevajući mesni temeljac.
  3. Kada je luk potpuno omekšao dodamo koncentrat rajčice, podlijemo vinom, začinimo solju i paprom, dodamo jednu ljutu crvenu papriku, prstohvat mljevenog kumina, lovorov list i na kockice narezan krumpir.
  4. Još jednom sve zajedno promiješamo i kuhamo dok krumpir i meso ne omekšaju.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 35
Rating: 4.6
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: