Vinski gulaš s gljivama

  • 70 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Vinski gulaš s gljivama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti vinski gulaš s gljivama.

Pivce za živce? Ne, ne, ne. Vince za živce ili još bolje, vinski gulaš za živce! Ovo će Vas krepko jelo ugrijati u hladnim zimskim danima i dati Vam energiju za sve napore koji su pred Vama. Junetina i različite vrste gljiva uistinu čine divnu kombinaciju!

Vinski gulaš s gljivama - U našem video receptu saznajte kako pripremiti vinski gulaš s gljivama. - junetina (za gulaš), luk, bukovače, češnjak, koncentrat rajčice, mljevena crvena paprika, bijelo vino, lovorov list, svinjska mast, sol i papar, U lonac na ugrijanu svinjsku mast dodamo junetinu za gulaš narezanu na kockice, malo je posolimo i pržimo uz povremeno miješanje po prilici 10 minuta. ; Zatim dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak i sve zajedno pirjamo još 20-ak minuta. ; Potom umiješamo koncentrat rajčice, crvenu mljevenu papriku, bukovače, dodamo lovorov list, ulijemo bijelo vino, toliko vode da pokrije sastojke, začinimo solju i paprom, a kada prokuha, kuhamo na laganoj vatri 30-ak minuta. ; Gotov vinski gulaš stavimo u tanjur, ukrasimo s malo svježeg peršina i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac na ugrijanu svinjsku mast dodamo junetinu za gulaš narezanu na kockice, malo je posolimo i pržimo uz povremeno miješanje po prilici 10 minuta.
  2. Zatim dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak i sve zajedno pirjamo još 20-ak minuta.
  3. Potom umiješamo koncentrat rajčice, crvenu mljevenu papriku, bukovače, dodamo lovorov list, ulijemo bijelo vino, toliko vode da pokrije sastojke, začinimo solju i paprom, a kada prokuha, kuhamo na laganoj vatri 30-ak minuta.
  4. Gotov vinski gulaš stavimo u tanjur, ukrasimo s malo svježeg peršina i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 32
Rating: 4.44
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:70minuta

Najnovije zanimljivosti: