Voćni nabujak – U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni nabujak. – jagode, banana, borovnice, mješavina za palačinke, podloga za tortu, maslac, šećer, rum, naranča, ružmarin, prašak za pecivo, jaje, šećer u prahu, Prije svega podlogu za torte narežemo na kockice, a od bjelanjaka istučemo čvrsti snijeg. ; U zdjelu s mješavinom za palačinke dodamo prašak za peciva, ulijemo 250 ml vode, dobro izmiješamo pazeći da ne ostanu grudice, poklopimo tanjurom i ostavimo da odstoji 15-ak minuta. ; Za to vrijeme u tavu, na rastopljeni maslac dodamo šećer i grančicu ružmarina, te pričekamo da se šećer počne rastapati. ; Zatim ulijemo rum, 100 ml narančinog soka, dodamo prepolovljene jagode, banane narezane na ploške i pirjamo, po prilici, tri minute, te ugasimo vatru. ; U smjesu za palačinke dodamo snijeg od bjelanjaka i nježno ga umiješamo. ; Iz tave s voćem izvadimo ružmarin, pirjano voće i umak stavimo po kockicama podloge za torte, nadjenemo mješavinom smjese za palačinke i snijega, te stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 250°C. ; Nakon 5 minuta pečenja po nabujku posipamo svježe borovnice i pečemo još 10-ak minuta. Gotov kolač posipamo šećerom u prahu i poslužimo.; – Ukusan voćni nabujak prepun različitih aroma i mirisa je slastica koja se ne propušta. Ako ne želite propustiti ovaj slasan desert, svakako pogledajte priloženi video. <div class="wpurp-searchable-recipe">Voćni nabujak – U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni nabujak. – jagode, banana, borovnice, mješavina za palačinke, podloga za tortu, maslac, šećer, rum, naranča, ružmarin, prašak za pecivo, jaje, šećer u prahu, Prije svega podlogu za torte narežemo na kockice, a od bjelanjaka istučemo čvrsti snijeg. ; U zdjelu s mješavinom za palačinke dodamo prašak za peciva, ulijemo 250 ml vode, dobro izmiješamo pazeći da ne ostanu grudice, poklopimo tanjurom i ostavimo da odstoji 15-ak minuta. ; Za to vrijeme u tavu, na rastopljeni maslac dodamo šećer i grančicu ružmarina, te pričekamo da se šećer počne rastapati. ; Zatim ulijemo rum, 100 ml narančinog soka, dodamo prepolovljene jagode, banane narezane na ploške i pirjamo, po prilici, tri minute, te ugasimo vatru. ; U smjesu za palačinke dodamo snijeg od bjelanjaka i nježno ga umiješamo. ; Iz tave s voćem izvadimo ružmarin, pirjano voće i umak stavimo po kockicama podloge za torte, nadjenemo mješavinom smjese za palačinke i snijega, te stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 250°C. ; Nakon 5 minuta pečenja po nabujku posipamo svježe borovnice i pečemo još 10-ak minuta. Gotov kolač posipamo šećerom u prahu i poslužimo.; -</div>
Voćni nabujak
U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni nabujak.
Ukusan voćni nabujak prepun različitih aroma i mirisa je slastica koja se ne propušta. Ako ne želite propustiti ovaj slasan desert, svakako pogledajte priloženi video.
Voćni nabujak - U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni nabujak. - jagode, banana, borovnice, mješavina za palačinke, podloga za tortu, maslac, šećer, rum, naranča, ružmarin, prašak za pecivo, jaje, šećer u prahu, Prije svega podlogu za torte narežemo na kockice, a od bjelanjaka istučemo čvrsti snijeg. ; U zdjelu s mješavinom za palačinke dodamo prašak za peciva, ulijemo 250 ml vode, dobro izmiješamo pazeći da ne ostanu grudice, poklopimo tanjurom i ostavimo da odstoji 15-ak minuta. ; Za to vrijeme u tavu, na rastopljeni maslac dodamo šećer i grančicu ružmarina, te pričekamo da se šećer počne rastapati. ; Zatim ulijemo rum, 100 ml narančinog soka, dodamo prepolovljene jagode, banane narezane na ploške i pirjamo, po prilici, tri minute, te ugasimo vatru. ; U smjesu za palačinke dodamo snijeg od bjelanjaka i nježno ga umiješamo. ; Iz tave s voćem izvadimo ružmarin, pirjano voće i umak stavimo po kockicama podloge za torte, nadjenemo mješavinom smjese za palačinke i snijega, te stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 250°C. ; Nakon 5 minuta pečenja po nabujku posipamo svježe borovnice i pečemo još 10-ak minuta. Gotov kolač posipamo šećerom u prahu i poslužimo.; -
Prije svega podlogu za torte narežemo na kockice, a od bjelanjaka istučemo čvrsti snijeg.
U zdjelu s mješavinom za palačinke dodamo prašak za peciva, ulijemo 250 ml vode, dobro izmiješamo pazeći da ne ostanu grudice, poklopimo tanjurom i ostavimo da odstoji 15-ak minuta.
Za to vrijeme u tavu, na rastopljeni maslac dodamo šećer i grančicu ružmarina, te pričekamo da se šećer počne rastapati.
Zatim ulijemo rum, 100 ml narančinog soka, dodamo prepolovljene jagode, banane narezane na ploške i pirjamo, po prilici, tri minute, te ugasimo vatru.
U smjesu za palačinke dodamo snijeg od bjelanjaka i nježno ga umiješamo.
Iz tave s voćem izvadimo ružmarin, pirjano voće i umak stavimo po kockicama podloge za torte, nadjenemo mješavinom smjese za palačinke i snijega, te stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 250°C.
Nakon 5 minuta pečenja po nabujku posipamo svježe borovnice i pečemo još 10-ak minuta. Gotov kolač posipamo šećerom u prahu i poslužimo.