- Almo Čatlak
- 5 min
- 8 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Voćni namaz od jagoda i malina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni namaz od jagoda i malina. – jagode, maline, med, limun, Jagodama skinemo peteljke, operemo ih i narežemo na manje komade, a koricu limuna naribamo. ; U posudu sjekača stavimo narezane jagode, dodamo oprane maline, naribanu koricu limuna, ulijemo med i izradimo jednoličnu smjesu. ; Nakon 30 sekundi u sjekaču, namaz je gotov i poslužimo ga na kruhu namazanim maslacem.
; – Jagode pripadaju porodici ruža, odličan su izvor vitamina C, a sadrže i biljne fenole koji smanjuju rizik od karcinoma i srčanih oboljenja, a s dodatkom svježih malina i meda tvore izuzetno zdrav i ukusan namaz.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Voćni namaz od jagoda i malina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni namaz od jagoda i malina. – jagode, maline, med, limun, Jagodama skinemo peteljke, operemo ih i narežemo na manje komade, a koricu limuna naribamo. ; U posudu sjekača stavimo narezane jagode, dodamo oprane maline, naribanu koricu limuna, ulijemo med i izradimo jednoličnu smjesu. ; Nakon 30 sekundi u sjekaču, namaz je gotov i poslužimo ga na kruhu namazanim maslacem.
; -</div>
Voćni namaz od jagoda i malina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni namaz od jagoda i malina.
Jagode pripadaju porodici ruža, odličan su izvor vitamina C, a sadrže i biljne fenole koji smanjuju rizik od karcinoma i srčanih oboljenja, a s dodatkom svježih malina i meda tvore izuzetno zdrav i ukusan namaz.
Voćni namaz od jagoda i malina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti voćni namaz od jagoda i malina. - jagode, maline, med, limun, Jagodama skinemo peteljke, operemo ih i narežemo na manje komade, a koricu limuna naribamo. ; U posudu sjekača stavimo narezane jagode, dodamo oprane maline, naribanu koricu limuna, ulijemo med i izradimo jednoličnu smjesu. ; Nakon 30 sekundi u sjekaču, namaz je gotov i poslužimo ga na kruhu namazanim maslacem.
; -
Upute po koracima:
- Jagodama skinemo peteljke, operemo ih i narežemo na manje komade, a koricu limuna naribamo.
- U posudu sjekača stavimo narezane jagode, dodamo oprane maline, naribanu koricu limuna, ulijemo med i izradimo jednoličnu smjesu.
- Nakon 30 sekundi u sjekaču, namaz je gotov i poslužimo ga na kruhu namazanim maslacem.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 51
Rating: 4.69
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|