Zapečene palačinke sa sirom i bundevom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečene palačinke sa sirom i bundevom. – svježi kravlji sir, hokkaido bundeva (ili muškatne), smjesa za palačinke, maslac (omekšalog), šećer, sol, limun, liker od naranče, cimet, jaje, slatko vrhnje, maslac, šećer u prahu, Od gotove smjese za palačinke, po uputama na pakiranju ispečemo palačinke, bundevu očistimo i narežemo na kockice, naribamo koricu limuna, od jednog jajeta i slatkog vrhnja pjenjačom izradimo smjesu (royal), a preostala jaja umutimo. ; U tavu bez masnoće stavimo dvije, tri žlice šećera, dodamo kockice bundeve, koricu cimeta, ulijemo 100 ml vode, liker od naranče, poklopimo, upalimo vatru i povremeno miješajući kuhamo na laganoj vatri 10-ak minuta, te ostavimo da se ohlade. ; Za to vrijeme u zdjelu sa svježim kravljim sirom dodamo preostali šećer, sol, naribanu koricu limuna, umućena jaja, dobro izmiješamo sastojke i stavimo na stranu da se sastojci prožmu.; Ohlađene kockice bundeve premjestimo u zdjelu sa sirom i izmiješamo sastojke. ; Dobivenom smjesom nadjenemo palačinke, savijemo ih, složimo u maslacem namašćenu vatrostalnu posudu, prelijemo mješavinom jaja i slatkog vrhnja, te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 30 minuta. ; Pečene palačinke posipamo šećerom u prahu i poslužimo.; – Često se zaželimo dobrih, starih palačinki. Ali ako u klasični nadjev od sira dodamo bundevu, zasigurno ćemo ih željeti još i više.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Zapečene palačinke sa sirom i bundevom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečene palačinke sa sirom i bundevom. – svježi kravlji sir, hokkaido bundeva (ili muškatne), smjesa za palačinke, maslac (omekšalog), šećer, sol, limun, liker od naranče, cimet, jaje, slatko vrhnje, maslac, šećer u prahu, Od gotove smjese za palačinke, po uputama na pakiranju ispečemo palačinke, bundevu očistimo i narežemo na kockice, naribamo koricu limuna, od jednog jajeta i slatkog vrhnja pjenjačom izradimo smjesu (royal), a preostala jaja umutimo. ; U tavu bez masnoće stavimo dvije, tri žlice šećera, dodamo kockice bundeve, koricu cimeta, ulijemo 100 ml vode, liker od naranče, poklopimo, upalimo vatru i povremeno miješajući kuhamo na laganoj vatri 10-ak minuta, te ostavimo da se ohlade. ; Za to vrijeme u zdjelu sa svježim kravljim sirom dodamo preostali šećer, sol, naribanu koricu limuna, umućena jaja, dobro izmiješamo sastojke i stavimo na stranu da se sastojci prožmu.; Ohlađene kockice bundeve premjestimo u zdjelu sa sirom i izmiješamo sastojke. ; Dobivenom smjesom nadjenemo palačinke, savijemo ih, složimo u maslacem namašćenu vatrostalnu posudu, prelijemo mješavinom jaja i slatkog vrhnja, te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 30 minuta. ; Pečene palačinke posipamo šećerom u prahu i poslužimo.; -</div>
Zapečene palačinke sa sirom i bundevom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečene palačinke sa sirom i bundevom.
Često se zaželimo dobrih, starih palačinki. Ali ako u klasični nadjev od sira dodamo bundevu, zasigurno ćemo ih željeti još i više.
Zapečene palačinke sa sirom i bundevom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti zapečene palačinke sa sirom i bundevom. - svježi kravlji sir, hokkaido bundeva (ili muškatne), smjesa za palačinke, maslac (omekšalog), šećer, sol, limun, liker od naranče, cimet, jaje, slatko vrhnje, maslac, šećer u prahu, Od gotove smjese za palačinke, po uputama na pakiranju ispečemo palačinke, bundevu očistimo i narežemo na kockice, naribamo koricu limuna, od jednog jajeta i slatkog vrhnja pjenjačom izradimo smjesu (royal), a preostala jaja umutimo. ; U tavu bez masnoće stavimo dvije, tri žlice šećera, dodamo kockice bundeve, koricu cimeta, ulijemo 100 ml vode, liker od naranče, poklopimo, upalimo vatru i povremeno miješajući kuhamo na laganoj vatri 10-ak minuta, te ostavimo da se ohlade. ; Za to vrijeme u zdjelu sa svježim kravljim sirom dodamo preostali šećer, sol, naribanu koricu limuna, umućena jaja, dobro izmiješamo sastojke i stavimo na stranu da se sastojci prožmu.; Ohlađene kockice bundeve premjestimo u zdjelu sa sirom i izmiješamo sastojke. ; Dobivenom smjesom nadjenemo palačinke, savijemo ih, složimo u maslacem namašćenu vatrostalnu posudu, prelijemo mješavinom jaja i slatkog vrhnja, te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 30 minuta. ; Pečene palačinke posipamo šećerom u prahu i poslužimo.; -
Od gotove smjese za palačinke, po uputama na pakiranju ispečemo palačinke, bundevu očistimo i narežemo na kockice, naribamo koricu limuna, od jednog jajeta i slatkog vrhnja pjenjačom izradimo smjesu (royal), a preostala jaja umutimo.
U tavu bez masnoće stavimo dvije, tri žlice šećera, dodamo kockice bundeve, koricu cimeta, ulijemo 100 ml vode, liker od naranče, poklopimo, upalimo vatru i povremeno miješajući kuhamo na laganoj vatri 10-ak minuta, te ostavimo da se ohlade.
Za to vrijeme u zdjelu sa svježim kravljim sirom dodamo preostali šećer, sol, naribanu koricu limuna, umućena jaja, dobro izmiješamo sastojke i stavimo na stranu da se sastojci prožmu.
Ohlađene kockice bundeve premjestimo u zdjelu sa sirom i izmiješamo sastojke.
Dobivenom smjesom nadjenemo palačinke, savijemo ih, složimo u maslacem namašćenu vatrostalnu posudu, prelijemo mješavinom jaja i slatkog vrhnja, te stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 30 minuta.
Pečene palačinke posipamo šećerom u prahu i poslužimo.