Grah sadrži mnogo bjelančevina.
U domaćoj kuhinji grah se konzumira u obliku juhe ili koristi u salatama. Najčešće se kuha sa sušenim mesom ili povrćem.
Između ostalog grah sadrži proteine, ugljikohidrate, vitamine i minerale kao što su folna kiselina i ostali važni sastojci.
Isprobajte neke jela od graha iz naše baze recepata.

Vegetarijanske polpete u umaku od rajčice
100 min

Janjeći but s povrćem
200 min

Tjestenina calamari s umakom od povrća
45 min

Brancin iz folije s grahom i šampinjonima
60 min

Vegetarijanske polpete u povrtnom umaku
45 min

Mediteranska juha od graha sa suhim mesom
45 min

Seitan s bijelim grahom
90 min

Meksička slojevita salata
30 min

Grah s kiselom repom i kobasicama
160 min

Pileće fajitas
45 min