Pripremite doručak prema svom horoskopskom znaku

dorucak

Ako niste sigurni što pripremiti za doručak, pogledajte što vam je zapisano u zvijezdama!

Iako svi znamo da je doručak najvažniji obrok ujutro nam je ponekad teško uopće otvoriti oči, a kamoli smišljati što pripremiti i pojesti. Ako se prepoznajete u ovom opisu budite bez brige – idealan doručak možda je zapisan u vašem horoskopskom znaku.

Ovan (21.3. – 19.4.): Dimljeni losos i pecivo

dimljeni-losos-i-pecivo

Budući da je vaš znak poznat po avanturističnom duhu, energičnosti i hrabrosti, ne bojite se probati nešto novo. Većina ljudi ne bi mogla ni zamisliti hladan losos u jutarnjem sendviču, ali vi ste dorasli ovom izazovu za nepce.

Bik (20.4. – 20.5.): Sendvič

sendvic

Ljudi rođeni u vašem znaku poznati su kao strpljivi, pouzdani i meka srca. A koja hrana će bolje “ugrijati dušu” od dobrog starog sendviča? Kako god ga pripremite, uvijek će biti izvrstan.

Blizanci (21.5. – 20.6.): Jaja

kajgana

Budući da ste poznati kao prilagodljiva i svestrana osoba, jaja su idealan izbor za vas jer se mogu pripremiti na jako puno načina. Kuhana jaja, kajgana, jaja na oko, omlet – izbora ima bezbroj, a možete ih kombinirati prema jutarnjem raspoloženju.

Rak (21.6. – 22.7.): Palačinke s Nutellom

palacinke-s-cokoladom

Ponekad ste emocionalni i ljudi vam se dive zbog vaše sposobnosti da volite, stoga su palačinke s Nutellom savršene za vas – tko može biti tužan kada su mu usta puna rastopljene čokolade?

Lav (23.7. – 22.8.): Pikantna pizza

pikantna-pizza

Lavovi se najčešće opisuju kao širokoumni, ekspanzivni i kreativni, zato proširite svoju sklonost prema riziku i kada je u pitanju doručak – začinite ga pikantnom pizzom. Naravno da bilo što pikantno u 7 sati ujutro zvuči čudno, ali sigurno ste dorasli izazovu!

Djevica (23.8. – 22.9.): Kava s mlijekom

kava-s-mlijekom

Poznati ste kao inteligentna i pedantna osoba, a slobodno možemo reći i da uvijek nekamo žurite kako bi organizirali sve aspekte svog života. Zato vam je ujutro potreban kofein, a zašto svoju jutarnju prehranu ne bi obogatili i s malo mlijeka?

Vaga (23.9. – 22.10.): Pecivo sa sirom

pecivo-sa-sirom

Budući da su Vage poznate kao društvene osobe s kojima se lako slagati, trebali biste jesti i doručak s kojim se svi slažu – klasično pecivo sa sirom. Nitko ne može reći ne ovoj kombinaciji ugljikohidrata i kremastog sira.

Škorpion (23.10. – 21.11.): Tost s bananom i maslacem od kikirikija

 

tost-s-bananom

Škorpioni su poznati kao moćne, strastvene i snažne osobe, stoga ćete trebati mnogo energije kako biste pokretali sve te ambicije. Ovaj doručak pruža vam munju ugljikohidrata, proteina i izvora masti, a pruža i fini okus zbog kojega ćete gotovo zaboraviti koliko je zdrav.

Strijelac (22.11. – 21.12.): Žitne pahuljice

zitne-pahuljice

Poznati ste kao iskrena, vesela i izravna osoba, a tako možemo opisati i zdjelu žitnih pahuljica. S njima uvijek znate što dobivate – zdjelu zdravih i ukusnih pahuljica i mlijeko, s kojima ćete se opet osjećati kao dijete. Zaista odličan početak dana!

Jarac (22.12. – 19.1.): Zobena kaša s voćem i oraščićima

zobena-kasa

Budući da ste na glasu kao praktična, ambiciozna i oprezna osoba, neće vam nedostajati strpljenja da ujutro pripremite zobenu kašu. Svakako odaberite i najbolje voće i oraščiće koji će vas napuniti energijom za cijeli dan koji je pred vama.

Vodenjak (20.1. – 18.2.): Vafli s javorovim sirupom

vafli-s-preljevom

Budući da ste poznati kao prijateljski raspoloženi i odani, mogli bi uživati u ovom klasičnom doručku. S vaflima i javorovim sirupom ne možete pogriješiti, i s njima ćete sigurno započeti dan na pravi način.

Ribe (19.2. – 20.3.): Krafne za cijeli ured

krafne

Ribe su poznate kao suosjećajne, drage i nesebične osobe, stoga lijepe stvari ne radite samo za sebe već i za druge. Počastiti cijeli ured jutarnjom slasticom, primjerice krafnama, savršen je način za širenje radosti.

Odgovaraju li ovi opisi vašem savršenom doručku? Podijelite u komentarima.

Sviđa li vam se članak? Ocijenite ga, lajkajte i podijelite ♥

2.85 / 5 (34 votes)

Najnovije zanimljivosti: