- Almo Čatlak
- 120 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Zahtjevna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Krem torta od kestena i mušmula – U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem tortu od kestena i mušmula. – kesten pire, podloga za tortu, mlijeko, maraskino, kompot od krušaka, krem sir, med, Za dekoraciju:: kesten (kuhanih i sjeckanih), čokolada ((u listićima)), Stjenku kalupa za torte obložimo papirom za pečenje, u njega položimo biskvit podlogu za torte i natopimo je mješavinom mlijeka i maraskina. ; Kruške iz kompota ocijedimo i naribamo na ribež. U zdjelu s kesten pireom, dodamo naribane kruške i izmiješamo sastojke. ; U zasebnu zdjelu stavimo svježi krem sir, dodamo med, te sastojke izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim na podlogu za torte premjestimo i ravnomjerno rasporedimo smjesu s kesten pireom, preko nje ravnomjerno rasporedimo kremu od svježeg krem sira i meda, te po njoj žlicom napravimo neravnu površinu poput valova. ; Ovako pripremljenu tortu stavimo u hladnjak na 1-2 sata da se ohladi. Gotovu tortu prije posluživanja posipamo sjeckanim kuhanim i oguljenim kestenima, ukrasimo listićima čokolade i poslužimo.; – U svakom se godišnjem dobu u svakoj obitelji kriju posebne prigode, a mi Vam ovom prilikom želimo skrenuti pažnju na pravu jesensku poslasticu za takve važne dane. Iznenadite ove jeseni nekoga Vama dragog ovom kremastom ljepoticom!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Krem torta od kestena i mušmula – U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem tortu od kestena i mušmula. – kesten pire, podloga za tortu, mlijeko, maraskino, kompot od krušaka, krem sir, med, Za dekoraciju:: kesten (kuhanih i sjeckanih), čokoladni listići, Stjenku kalupa za torte obložimo papirom za pečenje, u njega položimo biskvit podlogu za torte i natopimo je mješavinom mlijeka i maraskina. ; Kruške iz kompota ocijedimo i naribamo na ribež. U zdjelu s kesten pireom, dodamo naribane kruške i izmiješamo sastojke. ; U zasebnu zdjelu stavimo svježi krem sir, dodamo med, te sastojke izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim na podlogu za torte premjestimo i ravnomjerno rasporedimo smjesu s kesten pireom, preko nje ravnomjerno rasporedimo kremu od svježeg krem sira i meda, te po njoj žlicom napravimo neravnu površinu poput valova. ; Ovako pripremljenu tortu stavimo u hladnjak na 1-2 sata da se ohladi. Gotovu tortu prije posluživanja posipamo sjeckanim kuhanim i oguljenim kestenima, ukrasimo listićima čokolade i poslužimo.; -</div>
<div class="wpurp-searchable-recipe">Krem torta od kestena i mušmula – U našem video receptu saznajte kako pripremiti krem tortu od kestena i mušmula. – kesten pire, podloga za tortu, mlijeko, maraskino, kompot od krušaka, krem sir, med, Za dekoraciju:: kesten (kuhanih i sjeckanih), čokoladni listići, Stjenku kalupa za torte obložimo papirom za pečenje, u njega položimo biskvit podlogu za torte i natopimo je mješavinom mlijeka i maraskina. ; Kruške iz kompota ocijedimo i naribamo na ribež. U zdjelu s kesten pireom, dodamo naribane kruške i izmiješamo sastojke. ; U zasebnu zdjelu stavimo svježi krem sir, dodamo med, te sastojke izmiješamo u jednoličnu smjesu. ; Zatim na podlogu za torte premjestimo i ravnomjerno rasporedimo smjesu s kesten pireom, preko nje ravnomjerno rasporedimo kremu od svježeg krem sira i meda, te po njoj žlicom napravimo neravnu površinu poput valova. ; Ovako pripremljenu tortu stavimo u hladnjak na 1-2 sata da se ohladi. Gotovu tortu prije posluživanja posipamo sjeckanim kuhanim i oguljenim kestenima, ukrasimo listićima čokolade i poslužimo.; -</div>